» blesurre
MAIKEL AERTS KAN KEEPEN TEGEN ADO DEN HAAG

Maikel Aerts is voldoende hersteld van zijn schouderblessure om zondag onder de lat plaats te nemen tegen ADO Den Haag. De doelman werkte zaterdag een volledige training af en doorstond die goed. Ook Pieter Collen, die in de vorige wedstrijd tegen AZ nog ontbrak, is voldoende hersteld van zijn rugblessure om tegen de Hagenaars in actie te komen.

Aerts liep zijn blessure op tegen AZ, toen hij na een botsing ongelukkig neerkwam en last kreeg van zijn schouder. De afgelopen dagen werkte de doelman eerst in het krachthonk aan zijn herstel, voordat hij zich zaterdag voor de eerste volledige training op het veld naast De Kuip meldde.
[ terug... ]Omhoog


Maak vrienden

print je printer leeg!!!

tellertje

mijn favorieten keepers

  • nr 1:patrick lodewijks(feyenoord) nr 2:victor valdes(fc barcelona) nr 3:fabian barthez(marseille) nr 4:jens lehhman(arsenal) nr 5:gregory coupet(lyon) nr 6:edwin van de sar(manchester untd) nr 7:nelson de jusus dida(ac milan) nr 8:jerzi dudek(liverpool)oud feyenoorder nr 9:maarten stekelenburg(ajax) nr 10:gomes(psv)

POLL

POLL

shoutbox

POLL

POLL

POLL

POLL

victor valdes

  • 1 Víctor Victor Valdes Arribas Hospitalet del Llobregat (Spain) 14 January 1982 183 cm 78 kg

victor

  • naam: Victor Valdés de club waar hij speelt: Fc barcalona geboren op: 14 januarie 1982 lengte: 183 cm gewicht: 78 kg leeftijd: 23 jaar positie: keeper nummer: 1

Play-Offs over

  • Play-Offs over voor Feyenoord Via een 2-4 overwinning in het hol van de leeuw dat De Kuip heet, is Ajax erin geslaagd een ronde verder te komen in de Play-Offs. Een na de wedstrijd geëmotioneerde Kuyt had met 2 goals nog wel een belangrijk aandeel in de eindstand maar dit bleek dus niet genoeg te zijn.

de kuiperedivisie logofeyenoord logo
Copyright 2002-2019