» Erwin Koeman
ERWIN KOEMAN LANGER BIJ FEYENOORD

Feyenoord heeft het lopende contract van Erwin Koeman opengebroken en met twee seizoenen verlengd. De trainer is nu tot juli 2009 aan Feyenoord verbonden. Dat werd zaterdagmiddag in De Kuip bekend gemaakt op een speciaal belegde persconferentie. Koeman toonde zich daar tevreden met zijn nieuwe contract. ‘Er spreekt waardering uit het feit dat Feyenoord al zo vroeg wilde verlengen. Men is kennelijk tevreden over mij. Dat is een prettig en wederzijds gevoel. Ik heb dit seizoen heel plezierig kunnen werken in De Kuip, dus hoefde ik over het aanbod niet lang na te denken.
[ terug... ]Omhoog


Maak vrienden

print je printer leeg!!!

tellertje

mijn favorieten keepers

  • nr 1:patrick lodewijks(feyenoord) nr 2:victor valdes(fc barcelona) nr 3:fabian barthez(marseille) nr 4:jens lehhman(arsenal) nr 5:gregory coupet(lyon) nr 6:edwin van de sar(manchester untd) nr 7:nelson de jusus dida(ac milan) nr 8:jerzi dudek(liverpool)oud feyenoorder nr 9:maarten stekelenburg(ajax) nr 10:gomes(psv)

POLL

POLL

shoutbox

POLL

POLL

POLL

POLL

victor valdes

  • 1 Víctor Victor Valdes Arribas Hospitalet del Llobregat (Spain) 14 January 1982 183 cm 78 kg

victor

  • naam: Victor Valdés de club waar hij speelt: Fc barcalona geboren op: 14 januarie 1982 lengte: 183 cm gewicht: 78 kg leeftijd: 23 jaar positie: keeper nummer: 1

Play-Offs over

  • Play-Offs over voor Feyenoord Via een 2-4 overwinning in het hol van de leeuw dat De Kuip heet, is Ajax erin geslaagd een ronde verder te komen in de Play-Offs. Een na de wedstrijd geëmotioneerde Kuyt had met 2 goals nog wel een belangrijk aandeel in de eindstand maar dit bleek dus niet genoeg te zijn.

de kuiperedivisie logofeyenoord logo
Copyright 2002-2019