» nieuwelingen genieten van warm onthaal
NIEUWELINGEN GENIETEN VAN WARM ONTHAAL

Met een glimlach van oor tot oor genoten de zes passagiers van de helikoptervlucht. Die grijns maakte even later plaats voor een blik van verbazing en verwondering. Het moment waarop de aankopen Derijck, Greene, Aerts, Boussaboun en de uit de jeugd overgekomen Vincken en Zuiverloon De Kuip binnenvlogen, zal hen nog lang bijstaan. ‘Dit moet je meemaken, want beschrijven kan ik het bijna niet’, sprak Greene dan ook.
De van RKC overgekomen verdediger was niet de enige, want ook de doorgaans spraakzame Ali Boussaboun had moeite zijn gevoelens onder woorden te brengen. ‘Eigenlijk heb ik hier geen woorden voor. Het is onbeschrijflijk, ongelooflijk, ik sta te kijken, genieten, eigenlijk van alles tegelijk. Bedankt voor dit warme onthaal

Tim Vincken en Gianni Zuiverloon debuteerden vorig seizoen al in Feyenoord 1, maar werden dit seizoen definitief overgeheveld naar het eerste. Om die reden mocht het duo tot hun vreugde de helikoptervlucht meemaken. Vincken: ‘Het was geweldig. Ik hoorde eerst niks toen we geland waren door de herrie van de helikopter. Pas daarna drongen de geluiden vanaf de tribunes tot me door. Ik vond dit gaaf en bijzonder tegelijk.’ Greene genoot eveneens, al vroeg hij zich wel even af waarom de vlucht zo lang duurde. ‘We mochten nog niet landen en moesten dus wachten, wat best lang duurde. Maar dat was ik snel vergeten toen ik De Kuip zag. Al die mensen die naar boven keken… Dit moet je gewoon meemaken.’Sherif Ekramy kon dat helaas niet. De keeper had normaliter ook plaatsgenomen in de helikopter, maar aangezien er nog enkele formaliteiten geregeld dienden te worden verbleef hij in Egypte.

[ terug... ]Omhoog


Maak vrienden

print je printer leeg!!!

tellertje

mijn favorieten keepers

  • nr 1:patrick lodewijks(feyenoord) nr 2:victor valdes(fc barcelona) nr 3:fabian barthez(marseille) nr 4:jens lehhman(arsenal) nr 5:gregory coupet(lyon) nr 6:edwin van de sar(manchester untd) nr 7:nelson de jusus dida(ac milan) nr 8:jerzi dudek(liverpool)oud feyenoorder nr 9:maarten stekelenburg(ajax) nr 10:gomes(psv)

POLL

POLL

shoutbox

POLL

POLL

POLL

POLL

victor valdes

  • 1 Víctor Victor Valdes Arribas Hospitalet del Llobregat (Spain) 14 January 1982 183 cm 78 kg

victor

  • naam: Victor Valdés de club waar hij speelt: Fc barcalona geboren op: 14 januarie 1982 lengte: 183 cm gewicht: 78 kg leeftijd: 23 jaar positie: keeper nummer: 1

Play-Offs over

  • Play-Offs over voor Feyenoord Via een 2-4 overwinning in het hol van de leeuw dat De Kuip heet, is Ajax erin geslaagd een ronde verder te komen in de Play-Offs. Een na de wedstrijd geëmotioneerde Kuyt had met 2 goals nog wel een belangrijk aandeel in de eindstand maar dit bleek dus niet genoeg te zijn.

de kuiperedivisie logofeyenoord logo
Copyright 2002-2019