» Oliver Khan op de bank tijdens WK
Kahn op de bank tijdens het WK
Vrijdag 07 April om 23:02 (35 views) | Gepost door kscl
Bron: Belgiumsoccer
De Duitse bondscoach Jurgen Klinsmann heeft de knoop doorgehakt. Jens Lehman zal in het doel staan voor Duitsland tijdens het WK in eigen land, hierdoor moet Kahn starten op de bank aan het wereldkampioenschap. De reactie van Kahn was verslagen.

“Deze beslissing is de moeilijkste die ik al heb moeten nemen als bondscoach” zij Klinsmann. “Dat Kahn ontgoocheld is begrijp ik, maar als sportman weet hij dat de beste speelt”.

In totaal speelde de 36-jarige doelman 84 wedstrijden met Duitsland, een heel pak meer dan Lehmann met zijn 29 caps. Kahn gaat nu nadenken over zijn toekomst bij de Duitse nationale ploeg.

Van de Duitse voetbalbond kwam er geen reactie, zij wilden niet reageren.
[ terug... ]Omhoog


Maak vrienden

print je printer leeg!!!

tellertje

mijn favorieten keepers

  • nr 1:patrick lodewijks(feyenoord) nr 2:victor valdes(fc barcelona) nr 3:fabian barthez(marseille) nr 4:jens lehhman(arsenal) nr 5:gregory coupet(lyon) nr 6:edwin van de sar(manchester untd) nr 7:nelson de jusus dida(ac milan) nr 8:jerzi dudek(liverpool)oud feyenoorder nr 9:maarten stekelenburg(ajax) nr 10:gomes(psv)

POLL

POLL

shoutbox

POLL

POLL

POLL

POLL

victor valdes

  • 1 Víctor Victor Valdes Arribas Hospitalet del Llobregat (Spain) 14 January 1982 183 cm 78 kg

victor

  • naam: Victor Valdés de club waar hij speelt: Fc barcalona geboren op: 14 januarie 1982 lengte: 183 cm gewicht: 78 kg leeftijd: 23 jaar positie: keeper nummer: 1

Play-Offs over

  • Play-Offs over voor Feyenoord Via een 2-4 overwinning in het hol van de leeuw dat De Kuip heet, is Ajax erin geslaagd een ronde verder te komen in de Play-Offs. Een na de wedstrijd geëmotioneerde Kuyt had met 2 goals nog wel een belangrijk aandeel in de eindstand maar dit bleek dus niet genoeg te zijn.

de kuiperedivisie logofeyenoord logo
Copyright 2002-2019